Wie zijn wij?

MultiGoed is een allround Installatiebedrijf gevestigd te Tystjerk.

Opgestart na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in vele facetten van de installatiebranche is besloten tot de oprichting van MultiGoed in de overtuiging dat het anders en wellicht beter kan.

MultiGoed is de specialist op het gebied van klein loodgieters- en installatiewerk tot grotere projecten waarbij meerdere disciplines betrokken zijn.

Wij leveren vakwerk, service en onderhoud op de volgende werkterreinen:

 Verwarming's installaties (CV ketels, HR ketels & combi ketels, complete CV-installatie & vloerverwarming)

Sanitair & Elektra

 Dakbedekking (lood, zink, bitumen en dakpannen)

Riolering

          Geisers, boilers, en design radiatoren

       Elektra (leidingwerk, groepenkasten en schakelmateriaal)

          Water- en gasinstallaties

Of het nu gaat om een lekkage, verstopping, de aanleg van een nieuwe CV-installatie of badkamer. Bij MultiGoed bent u aan het juiste adres. Bij grotere projecten regelen wij de offertes, maken afspraken met onderaannemers en zorgen wij voor tijdige oplevering conform uw wensen. U krijgt altijd garantie op het installatiewerk. 

Het bieden van een totaalconcept, in welke discipline dan ook, welke klanttevredenheid altijd als einddoel heeft.

Uiteraard doen we dat niet alleen, maar samen met onze leveranciers en samenwerkende partners, die ook in deze bedrijfsfilosofie geloven en dezelfde toewijding kennen. Zodat u bent gewaarborgd van een goede uitvoering en oplevering van uw opdracht. Dat is waar MultiGoed voor staat.

MultiGoed is hoofdzakelijk werkzaam in de noordelijke regio (Friesland-Groningen), echter onze manier van werken en overtuiging maken dat wij ook veelal door klanten benaderd worden buiten deze regio.