Verwarming

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder een verwarmingsinstallatie

Altijd de juiste temperatuur en ook voorziet deze in veel gevallen het warme water voor de douche, het bad en de keuken. Een verwarmingsinstallatie bestaat uit veel onderdelen: het belangrijkste en bekendste onderdeel is de warmtebron, de CV-ketel of ook wel verwarmingsketel genoemd. Naast de verwarmingsketel zijn er de afgifte elementen; radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Deze worden met elkaar aangesloten via het leidingwerk. MultiGoed heeft ruime ervaring met deze verwarmingssystemen en is erkend installateur. Van een ‘simpele’ normale verwarmingsinstallatie tot een geheel uitgebreide versie, voorzien van meerdere groepen en regelingen.

Uw verwarmingssysteem moet een bewuste keuze zijn

Aanschafkosten en stookkosten zijn daarbij een belangrijke overweging. Voor de juiste keuze van een toestel of installatie kunt u contact opnemen met MultiGoed en of Warmgarant. Tijdens een gesprek kan vastgesteld worden waar uw voorkeur naar uit gaat, wat uw behoeften zijn, en wat de mogelijkheden zijn. Het soort huis en opstellingsruimten zijn ook belangrijk voor de keuze van een installatie of CV-ketel. Bel MultiGoed of Warmgarant voor advies of een afspraak op 085 401 2233 of +31 6 535 64 852, wij komen graag bij u thuis om alle mogelijkeden te bespreken.

Verwarming van een ruimte of woning kan op meerdere manieren plaats vinden.

Centrale verwarming bestaat uit drie onderdelen: een cv ketel, een verspreidingssysteem en een thermostaat. De verspreiding van warmte door de woning gaat via leidingen, radiatoren, convectoren en/of wand-/vloerverwarming. Via de thermostaat heeft u grote invloed op de efficiëntie van het verwarmingssysteem én op de stookkosten.

undefined

Zo zijn er radiatoren, vloerconvectoren (in convectorputten) en vloerverwarming, in vele soorten, maten en merken leverbaar. Er kan onderscheid gemaakt worden in normale paneelradiatoren, handdoekradiatoren en designradiatoren. De meeste radiatoren worden aangesloten op het centrale verwarmingsysteem, ook zijn er mooie elektrische radiatoren te verkrijgen. Bent u op zoek naar een nieuwe cv ketel omdat deze niet meer functioneert, uw ketel verouderd is of omdat u wilt besparen met een schoner/economischer alternatief? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Radiatoren & convectoren zijn er in allerlei uitvoeringen en vormgeving. Of u nu zoekt naar een nostalgische radiator of naar een moderne vormgeving, wij kunnen deze voor u leveren en plaatsen. 

Zo is er altijd een keuze te maken welke in uw smaak of interieur past. En bovendien betreft het hier produkten van de hoogst denkbare kwaliteit.

Goed onderhoud en goed gebruik, verbetert comfort in huis, vermindert milieubelasting en bespaart u geld.

De installatie van centrale verwarming is iets waar u een installateur voor nodig heeft.

 

Wij leveren en plaatsen radiatoren en convectoren van toonaangevende fabrikanten zoals;

 

 undefined   

 

Klik hier of op de afbeelding voor de Jaga brochure

 

 

undefined

 

Klik hier of op de afbeelding voor de Henrad brochure

 

 

undefined 

 

 

Klik hier of op de afbeelding voor de Thermrad brochure