CV-ketel huren

Een CV-ketel huren bij MultiGoed staat voor gemak en comfort. Het huren van een CV-ketel is altijd in combinatie met een standaard CV-ketel installatie. Daarnaast zit ook het onderhoud bij de prijs inbegrepen. Bij Warmgarant kunt u kiezen uit 7 verschillende CV-ketels. U ziet direct de prijs die u betaalt per maand. Makkelijk vergelijken dus! Een verwarmingsketel huren proberen wij op deze manier voor iedereen mogelijk te maken.

Huren omvat meer dan alleen de CV-ketel

Een CV-ketel huren bij MultiGoed staat voor gemak en comfort. U huurt de CV-ketel en de installatie zit bij het huurbedrag inbegrepen. Heeft u al een hoog rendement verwarmingsketel dan betaalt u vaak geen extra kosten. Het vervangen van een HR-ketel voor een HR-ketel noemen wij een standaard situatie. Op basis van een paar foto’s kunnen wij een goede indicatie maken van de situatie. Heeft u een standaard situatie dan betaalt u dus niks extra bij het huren van een CV-ketel.

Gratis (slimme) thermostaat

Het aanschaffen van een nieuwe CV-ketel zonder thermostaat vinden wij niet logisch. Daarom krijgt u ook altijd een nieuwe Honeywell thermostaat. Daarnaast krijgt u ook de slimme thermostaat van Intergas, de Incomfort. Hiermee kunt u  uw nieuwe CV-ketel ook op afstand bedienen.

Vergelijken van CV-ketel huren

Er zijn veel aanbieders op de markt die het huren van een CV-ketel aanbieden. Bij de één betaal je een €1,- per dag. De ander geeft een gratis Ipad weg. Let er echter bij het huren van een CV-ketel op dat u niet aan een wurgcontract vastzit. Bij MultiGoed hebben wij een helder aanbod zonder addertjes. Zo is het al mogelijk om na 2 jaar het huurcontract op te zeggen.

Transparante huur voorwaarden

Huren doet u altijd voor een periode van 12 jaar. Wij kunnen ons voorstellen dat u binnen die 12 jaar mogelijk gaat verhuizen. Om die reden is het huurcontract al na 2 jaar af te kopen. Als u dus na 6 jaar besluit om te verhuizen dan kunt u het huurcontract afkopen. Een rekenvoorbeeld vindt u bij de CV-ketel huren faq.

Inclusief het benodigde onderhoud

Het huren van een CV-ketel is altijd inclusief het onderhoud. Dit onderhoud vindt al na het eerste jaar plaats. Dit doen wij op voorschrijven van Intergas. Daarnaast weten wij zo zeker dat uw CV-ketel goed en zuinig werkt.  Dient een onderdeel vervangen te worden, dan zit dit ook bij de prijs inbegrepen. Als wij het gevoel hebben dat een onderdeel op zijn einde loopt, dan vervangen wij het ook. Preventief vervangen noemen wij dit. U hoeft zelf geen actie te ondernemen, wij bellen u voor de onderhoudsafspraak. Wij zijn er om u te ontzorgen. Zo houdt u tijd over voor echt leuke dingen!

CV-ketel huren of leasen?

Bij MultiGoed kan je alleen een CV-ketel huren. Leasen is namelijk een andere constructie. Bij leasen betaal je rente over de contractperiode. Daarnaast kent leasen vaak aparte installatie- en onderhoudskosten. MultiGoed ziet om deze redenen het voordeel van leasen niet in. Bij ons kunt u wel een CV-ketel huren. Hierbij betaalt u een vast bedrag per maand, zonder bijkomende kosten. De installatie en het onderhoud zijn gewoon inbegrepen.

Met 24/7 service van MultiGoed

MultiGoed biedt 24/7 service. Voor problemen met uw CV-ketel is MultiGoed 24 uur per dag, zeven dagen in de week bereikbaar. U belt dan het vertrouwde nummer: +31 (6) 535 64 852 / 085 401 22 33. Wij zorgen er dan voor dat u er binnen 24 uur weer warm bij zit en kan genieten van een warme douche.