CV-ketel kopen

Een CV-ketel kopen zonder zorgen, dat doet u bij MultiGoed! Vaak is de prijs die u betaalt bij een CV-ketel kopen onduidelijk. Omvat de prijs echt alles? Is de prijs bijvoorbeeld inclusief het afvoeren van de oude CV-ketel? Om deze verwarring weg te nemen, biedt MultiGoed een all-in prijs. Een CV-ketel kopen is namelijk altijd inclusief standaard installatie. Zo wil MultiGoed iedereen een warm en comfortabel huis bieden.

 

Hulp bij het kopen van een CV-ketel

Een CV-ketel kopen bij MultiGoed werkt heel eenvoudig. Graag geven wij u hierbij een advies helemaal op maat! Dit advies kunnen wij vaak al geven zonder dat wij bij u langs hoeven te komen. Hoewel we dit erg gezellig vinden is het vaak niet nodig. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek krijgen wij al een goed beeld van uw CV-ketel. Op basis van uw huidige CV-ketel en mogelijk een aantal foto’s kunnen wij u een offerte op maat verstrekken. Geheel vrijblijvend! Vraag een offerte aan

Een CV-ketel kopen, hoe werkt dat bij MultiGoed?

Wilt u van ons aanbod gebruik maken en een CV-ketel kopen bij MultiGoed? Leuk! U kunt de CV-ketel eenvoudig bij ons op de website bestellen. In het overzicht hierboven ziet u de 7 HR-ketels van Intergas die bij MultiGoed te koop zijn. 
Tijdens het bestellen kunt u zelf uw CV-ketel samenstellen. Hierbij kiest u uw thermostaat en geeft u aan of u vloerverwarming heeft. U kiest zelf drie data in onze agenda waarop de CV-ketel installatie goed uitkomt. Eventueel meerwerk of gemaakte afspraken kunt u altijd vermelden in het opmerkingen veld. Uiteindelijk doet u een aanbetaling van €50,-. Op basis van uw bestelling plannen wij dan de installatie voor u in. Hiervan krijgt u netjes een bevestiging. 
Op de afgesproken dag ziet u onze installateur verschijnen. Deze is ongeveer een dagdeel kwijt met het installeren van de CV-ketel. Als de CV-ketel is op gehangen en de installateur u de werking van uw CV-ketel heeft uitgelegd is het tijd om te genieten van uw nieuwe comfort. De factuur ontvangt u pas 2 tot 4 weken na installatie.

Een CV-ketel kopen tegen de beste prijs!

Een CV-ketel kopen doet u niet elke dag. We merken vaak dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Is het inclusief of exclusief installatie? Komt er nog BTW bovenop? En heb ik ook een nieuwe thermostaat nodig? Geheel terechte en ook logische vragen. Laten we voorop stellen dat MultiGoed een zo helder en scherp mogelijk aanbod voor u wil neerleggen. Wij rekenen geen meerwerk bij een standaard CV-ketel installatie. Van een standaard installatie is sprake als u bijvoorbeeld nu al een HR CV-ketel heeft. Al onze prijzen zijn inclusief BTW en standaard krijgt u van ons een gratis slimme thermostaat bij uw nieuwe CV-ketel.

Wat is een CV-ketel?

Een CV-ketel is een apparaat dat zorgt voor woonverwarming en warm kraanwater. Een CV-ketel heeft een brander die werkt op gas. Deze brander verwarmt water in de CV-ketel. Voor de woonverwarming stuwt de pomp in de CV-ketel warm CV-water door een gesloten circuit. Dit CV-water verwarmt de radiatoren en hiermee warmt een woning op. Daarnaast verwarmt CV-ketel ook koud leidingwater. Wanneer de warme kraan wordt opengezet, gaat er koud water door de CV-ketel stromen. De brander verwarmt dit water waardoor er warmwater uit de kraan stroomt.

Een CV-ketel kopen inclusief installatie

Een CV-ketel kopen is altijd inclusief een standaard installatie. Dit houdt in dat wij uw nieuwe CV-ketel compleet installeren. Hierbij krijgt u een nieuw expansievat, nieuwe gaskraan, overstortventiel en andere appendages. De leidingen onder de CV-ketel worden weer netjes aangesloten op uw nieuwe systeem. Mochten we tijdens het installeren kleine gebreken constateren in uw systeem dan brengen wij u hier altijd van op de hoogte. Zo zijn er nooit verassingen achteraf.

Gratis slimme thermostaat

Wanneer u een CV-ketel kopen gaat kopen bij MultiGoed dan krijgt u ook een nieuwe slimme thermostaat. Deze modulerende thermostaat stuurt uw CV-ketel zo zuinig mogelijk aan. In de bijbehorende app kunt u ook een weekprogramma installeren. Zo zit u er dus altijd comfortabel en warm bij.

 Start de ketelkiezer